#5 | 1000 vragen aan jezelf

Elke woensdag beantwoord ik op woensdag 10 vragen uit het ‘1000 vragen aan jezelf’- boekje van Flow Magazine. Dit kunnen hele luchtige en lichte vragen zijn als ‘wat nam je vanochtend voor ontbijt?’ tot vrij zware vragen waar ik toch wel even wat dieper over moet nadenken. Leuk voor jullie om mij beter te leren kennen, maar ook zeker leuk voor mij om meer zelfinzicht te creëren. Vandaag deel ik vragen nummers 41 tot en met 50! Lees je mee?

Flow241. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Goh. Wat een vreemde vraag. Ik ben heel tevreden met mijn gezicht, dus een tien?

42. Was je goed op school?
Ik was vooral goed in talen en in alle creatieve vakken. Ik kon uren wegdromen bij mijn geschiedenislessen wanneer meester Jan voor de groep stond. Hij gaf ons les zonder boeken. Hij vertelde gewoon en nam je mee naar een wereld die je nog niet kende, maar je zag het allemaal voor je. Prachtig hoe die man kon vertellen! Ik vond en vind geschiedenis nog steeds ontzettend interessant en daardoor was ik er ook erg goed in. Rekenen lag me niet en interesseerde me daardoor ook niet. Nu vind ik het wel leuk, maar dat komt omdat het rekenen nu relevant is voor mijn leven. Dat maakt het direct leuker en interessanter en daar word je dan beter in. Of ik een goed rapport had? Nou, niet denderend. Ik was een dromer en ondertussen wilde ik alles perfect, maar ik stelde alles uit. Hierdoor had ik veel zesjes en zevens. Prima dus.

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Ik doe wat ik moet doen en ga er dan weer onder uit. Rond de 7 minuten denk ik. Ik ben meer van het badderen, maar dat gaat lastig zonder bad 😛 .

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Vast. Wij zijn niet de enigen die het allemaal voor elkaar hebben, maar ik hoef het nou ook niet per se te weten eigenlijk.

45. Hoe laat sta je meestal op?
Doordeweeks om 06:00 uur. In het weekend vaak een uurtje later… Thanks bioritme 😉 !

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Ik vier het overdag met familie en ’s avonds geef ik vaak een feestje/borrel. Ik houd van het samenzijn met vrienden en familie, dus ja, ik plan er wel een paar dingen voor. Leuk toch?!

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Twee keer. Oké, 3.

 

20 keer??

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?
Ik ben graag op de bank, maar sinds ik een mooie secretaire heb die ik heb opgeknapt spendeer ik daar ook graag wat uurtjes! Werkt enorm motiverend en inspirerend zo’n fijn plekje 😉 .

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Dat waren mijn katten Steen en Mos! Net nog.

50. Wanneer ben je op je best?
Wanneer alles aan kant is en mijn to-dolijst on point is en ik in een werkflow zit. Ik kan dan echt ontzettend veel werk verzetten en dat voelt goe-oed! Ik geniet er dan ook extra van. Maar ook wanneer ik samen met mijn vrienden en vriendinnen ben. Ik kan mij dan vaak ineens realiseren hoe blij ik met ze ben en daar geniet ik intens van. Fijne mensen!

Handtekening

Ik ben benieuwd wat jij zou antwoorden op de vraag welk cijfer jouw gezicht krijgt! Laat het achter bij de reacties 😉

 

One thought on “#5 | 1000 vragen aan jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *