#6 | 1000 vragen aan jezelf

Elke woensdag beantwoord ik op woensdag 10 vragen uit het ‘1000 vragen aan jezelf’- boekje van Flow Magazine. Dit kunnen hele luchtige en lichte vragen zijn als ‘wat nam je vanochtend voor ontbijt?’ tot vrij zware vragen waar ik toch wel even wat dieper over moet nadenken. Leuk voor jullie om mij beter te leren kennen, maar ook zeker leuk voor mij om meer zelfinzicht te creëren. Vandaag deel ik vragen nummers 51 tot en met 60! Lees je mee?

Flow2

51. Met wie zoende je voor het eerst?
Hihi. Dat is een beetje een genant verhaal. Dat gaan we maar niet op internet deponeren dacht ik zo.

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Het boek Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman. Het is een roman, maar wat een prachtig opgezette verhaallijn. Het doet je echt stilstaan bij hoe jij je leven leeft. Een aanrader!

53. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Weet je dat ik daar echt geen idee van heb? Dat zie ik wel wanneer het moment daar is.

54. Ben je bang in het donker?
Niet per se. Ik houd alleen niet zo van spookhuizen, maar goed dat heeft weer een andere reden, haha.

55. Welke sieraden draag je dagelijks?
Mijn twee belangrijkste ringen. Een vriendschapsring die ik samen met E. heb gekocht toen we een half jaar verkering hadden. En een ring die ik kreeg van mijn zusje. De ringen gaan werkelijk waar nooit af.

56. Vinden kinderen jou leuk?
Dat mag ik hopen! Anders hebben de kids bij mij in de klas het heel zwaar met mij, haha.

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Romcoms. Die vind ik leuk om thuis te bekijken, kun je lekker tegen elkaar aankruipen en gezellig maken. Dat kan toch wat lastiger in de bioscoop.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?
Voor anderen ben ik misschien soms te mild. In sommige gevallen hebben mensen wel eens misbruik hiervan gemaakt. Tegenover mijzelf ben ik keihard, dat zou dan weer wat milder mogen 😉 . Lastig die hersentjes.

59. Ben je een goede slaper?
Vroeger niet. Ik was een enorme piekerkont. Tegenwoordig hoef ik het kussen maar te raken en ik ben al weg. Lekker hoor!

60. Wat is je laatste ontdekking?
Dat ik toch niet zo goed in alleen zijn ben als ik dacht! Ik had afgelopen meivakantie wel vrij, maar mijn vrienden werkten allemaal gewoon door. Ik merkte dat ik mij na een tijdje toch echt wel alleen begon te voelen. Ik heb sociaal contact nodig om me in mijn eentje ook lekker te kunnen vermaken. Gelukkig staan mijn vrienden altijd voor me klaar als ik echt even een koffie buiten de deur moet doen.

Handtekening

Durf jij te vertellen over jouw eerste zoen? Laat het achter bij de reacties! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *