Afslanken met TeaTox! | Review

Een aantal weken geleden kwam ik in aanraking met de ochtend- en avondthee van Detoxshop.nl. Deze teatox intrigeerde mij direct, want zoals je eerder in dit artikel hebt kunnen lezen ben ik bezig met mijn leefstijl te veranderen. Meer gezond en meer bewegen is het motto en daarbij zou deze thee mij misschien wel een enorme boost de goede richting op kunnen geven. Ook was ik gewoonweg heel nieuwsgierig of het daadwerkelijk zou helpen bij het afslanken. Wil je weten hoe de Teatox mij is bevallen en of ik echt wat heb gemerkt bij het afvallen? Lees dan vooral even verder!

Teatox3

Mijn verwachtingen vooraf aan de Teatox

Ik ontving de ochtend- en avondthee voor 14 dagen. Twee weken lang zou ik ’s ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het slapengaan mijn theetjes drinken. Wanneer ik dit twee weken zou volhouden zal ik dit merken in mijn energie, in mijn hongergevoel en het zou werken tegen het opgeblazen gevoel in mijn buik. Ook zou het helpen mijn stofwisseling te versnellen. Allemaal prachtige beloftes. Ik ben heel nieuwsgierig, maar tegelijk merk ik bij mezelf wat twijfel. Zou het echt zo goed werken? Door slechts wat thee te drinken? Ik moet het eerst zien, voordat ik mijn conclusie kan trekken. We gaan ervoor!

teatox2

De eerste resultaten!

Ik ben iemand die snel resultaten wil zien. Ongeduldig als een idioot, dus na een dag was ik al als een bezetene aan het checken of ik al iets merkte. Natuurlijk niet. Je lichaam moet hier even aan wennen. Dus dronk ik braaf mijn ochtendthee en at ik een half uur erna mijn broodje met beleg. En ja hoor, toen begon het geborrel!

Ik heb gemerkt dat je vaker naar het toilet gaat dan ‘normaal’, maar het is niet vervelend of lastig. Na vier dagen merkte ik in mijn darmen dat ik minder spanning voelde. Lekker in mijn velletje en flexibel. Niet het gevoel hebben dat ‘die buik’ er tussen zat. Fijn!

Ik sport ook veel tijdens deze weken. Ik fitness nu drie keer per week en hoewel ik dit al langer doe dan dat ik aan de Teatox begonnen ben, merk ik wel dat ik ineens veel dieper slaap. Uitgerust word ik wakker en begin ik aan mijn dag. Of dit nu aan de thee ligt, durf ik niet te beweren. Het valt alleen wel op!

TeatoxDe theetjes zijn trouwens prima te drinken. Ik heb wel eens een keer gewichtsthee van Kneipp gedronken. Nou die vond ik gewoonweg vies. Het rook al smerig, dus ik dronk het ook met tegenzin op. Deze thee van de teatox ruikt niet smerig en drink je gemakkelijk op. Lekker!

Een kleine moeite een groot verschil 😉

Na twee weken heb ik gemerkt (en vriendinnen viel het ook op!) dat mijn bandje om mijn middel aanzienlijk verminderd is. Ik let natuurlijk ook op mijn eten en ik sport regelmatig, maar ik denk wel dat de thee hier een aandeel in heeft. Want deze resultaten zijn pas te zien sinds ik met de thee ben begonnen. Mijn 14 dagen zitten erop en ik ben enthousiast. Ik denk dat ik het zeker nog eens zal gaan doen. Een kleine moeite en veel resultaat!

Handtekening

Heb jij wel eens een detox met thee gedaan?

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Detoxshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *