Op zoek naar mijmeren?

mijmeren
Over het horizontale mijmeren Studentenkerk.
Het is niet uitsluitend in de slaap dat we van de drukke activiteiten herstellen, ook in het rustgevende dagdromen en mijmeren komen we tot inkeer en rust. Er is een dromen als mijmeren dat ons de gelegenheid geeft langer bij de dingen halt houden, te overwegen wat nu ter zake is of, gewoon, te verwijlen in een" wijze van waarnemen die niet in functie staat van enige drang tot ingrijpen of enig gevoel van verantwoordelijkheid ten opzichte van hetgeen waargenomen wordt."
mijmeren
Page 1 of 2 displayed. Een ode aan Ladies Night Remix van Lil Kim, de beste posse cut aller tijden. We blikken terug op Lil Kims single uit 1997, waar zo ongeveer alle vrouwelijke rappers van die tijd in zaten.
mijmeren Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
mijmeren" vertalen Engels. mijmeren" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. mijmeren ook: ver, ver weg, in gedachten verzonken, verafgelegen. far away bw. mijmeren ook: dromen, dagdromen. to daydream ww. mijmeren ook: dromen. to dream dreamt; dreameddreamt; dreamed ww.
KRO-NCRV.
mijmeren / peinzen Neerlandistiek.
Maar net zoals bij lopen zijn er vele varianten. Mijmeren lijkt dan meer op dwalen. En peinzen lijkt meer op langzaam wandelen over een pad dat licht stijgt. Omdat mijmeren de betekenisaspecten vaag en ook dromerig en langdurig heeft, kan mijmeren ook overgaan in suffen of soezen.
Woerdense Courant 5 juni 2019.
Stem en maak kans op mooie prijzen. Werkzaamheden N420 Woerden/ Nieuwerbrug. Onze belofte van een degelijke begroting houden. Miranda is voor altijd een held. De Limes spil in nascholingsprogramma. Minkema College krijgt certificaat. Morgenstond's' Jeugd carrousel trots op 4e plek.
mijmeren English translation Linguee.
wildlife zal het luipaard-reservaat zeker de moeite waard zijn, al is dat niet altijd open voor bezoekers en zelfs als je gewoon op doorreis bent kan je de bendes zwartkopapen naast de weg niet missen, vaak in grote groepen, of soms zie je een eenzaat die zi t t e mijmeren o p e en rotspunt.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: mijmeren. m ij meren mijmerde, heeft gemijmerd 1 in gedachten verzonken zijn. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
BNNVARA Pieter Derks Mijmeren.
Het wordt zelfs zo erg, dat hij niet meer weet wanneer hij moet schudden of swipen. Best vervelend als je bijvoorbeeld aan het plassen bent. Ook aan je telefoon vastgelijmd? Dan kan je net zo goed een cabaretje of twee kijken. telefoon, pieter derks, cabaret, humor, van nature, smartphone, mijmeren.
Nederlandse synoniemen van mijmeren, ander woord voor mijmeren.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van mijmeren. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Wat is de betekenis van mijmeren.
Mijmeren mijmerde, heeft gemijmerd, suffen, soezen: in de schemering zitten te mijmeren; aanhoudend over iets peinzen, zoodat men voor andere zaken suf is: hij mijmert over den godsdienst; zijne gedachten niet met iets bepaalds bezighouden, in eene min of meer weemoedige stemming: kom, kerel, zit zoo niet te mijmeren.

Contacteer ons