Joejoe! Ik ben d’r nog!

Ja hoi! Daar ben ik hoor. Still alive and present… Nou ja present. Niet hier in ieder geval. Noem het een bloggersdip, een zwart moment, een writersblock… Ik had gewoon letterlijk geen tijd/puf/zin om ’s avonds nog blogjes te gaan schrijven. Ik werk mij het apezuur op mijn werk en daarom ben ik oh, zo happy dat die fijne zomervakantie voor deur staat. Nog twee weekjes bikkelen, maar dan…

Dé vakantie om de beentjes lekker in de lucht te gooien en te mijmeren over alles wat beter kan/mag/moet in ons leven en heerlijk te fantaseren over alles wat je hartje zo begeert. Ik merk dat ik de tijd en ruimte weer in mijn leven kan schikken om ook aandacht aan mijn blogjes te kunnen besteden en dat vind ik, persoonlijk, heel erg fijn!

Ik heb jullie gemist lieve lezers. Echt. Alle warme reacties, de fijne gesprekken en de likes die ik op mijn posts ontving, maken dat ik mij enorm dankbaar voel. Mensen die mijn ‘gelul’ in de ruimte kunnen waarderen. Thanks man!

Vanaf nu beloof ik rozegeur en maneschijn, maar wie houden we voor de gek. We kennen mij inmiddels wel langer. Ik blog liever wanneer ik tijd en puf heb, dan dat ik koste wat het kost iets de ether in sleur. Dus ik hoop dat de komende periode weer een hele fijne gaat worden, vol inspirerende leuke artikeltjes en ik hoop dat jullie net zo gaan genieten als ik.

Trouwens, ik heb mijn layout iets veranderd. Leuk hè? Ik was wel een beetje klaar met dat hele pinky pink. Op naar lekker olijfgroen. Ik vind ’t mooi!

Een hele fijne maandag en tot snel 😉

 

8 thoughts on “Joejoe! Ik ben d’r nog!

  1. Zéker niet bloggen om te bloggen of omdat je denkt dat het van je verwacht wordt. Ik plaats liever twee weken niets dat dat ik blogposts waarover ik totaal niet tevreden ben forceer. 🙂 Ik vind je nieuwe lay-out trouwens ook erg mooi!

  2. Ik ken het wel, zelf ook weinig tijd of soms ff een dip om bezig te zijn met mijn blog. Toch haal ik er zoveel voldoening uit 🙂 het is en blijft leuk om te doen! Geniet al vast van de aankomende vakantie! Mijn vakantie heb ik voor dit jaar alweer gehad haha. Het gaat zo snel

    1. Het gaat echt snel! Ik heb mijn vakantie nu net gehad (nou ja, ben nog steeds vrij, maar toch). Het was heerlijk! Ik heb genoten van alles, dus ik kan er weer tegenaan. Toch is het gewoon lastig om die blogdipjes zo nu en dan te omzeilen, haha! Bedankt voor je berichtje :-)!

  3. Fijn zo’n vakantie in het vooruitzicht! Ik heb de mijne al gehad. Ik merk het zelf ook hoor, dat het pittig is om na een dag werken nog een blog te maken. Je moet vooral doen waar je je zelf goed bij voelt en waar je zelf energie uit haalt! Niet doen omdat je het gevoel hebt dat het moet! Blijf er van genieten 🙂

    1. Dank je voor je lieve berichtje! En zo is het maar net! Mijn vakantie zit er inmiddels ook op en ik heb er echt van genoten. Nu zit ik weer vol ideeën en heb ik ook echt zin om weer lekker aan de slag te gaan. Fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *