Let’s Get Personal | Op vakantie, huis kopen en treurig nieuws

Dag allemaal! Zo plaats je een artikel met de gouden belofte meer te plaatsen en vervolgens ben je weer een maand verdwenen onder een steen. Er is in de tussentijd ontzettend veel gebeurd. Echt ongelooflijk veel. Ik kan het zelf allemaal nog maar moeilijk bevatten, maar het leek me wel tijd om even wat van mij te laten horen. Wat er zoal speelt? Lees dan vooral even verder ;-)!

Foto 29-07-16 20 36 12
Peschiera, Gardameer, Italië

La dolce vita!
Allereerst zijn E. en ik heerlijk tien dagen er tussenuit geknepen. Tien dagen genieten aan het Gardameer. Favoriet nummer één wat mij betreft en elk jaar verzinnen we wel nieuwe uitstapjes die we nog niet eerder hebben ondernomen. Vlak voor vertrek kwamen we erachter nog een nieuwe tent nodig te zijn, dus hop naar de Vrijbuiter. Voor een aardige duit en een beetje korting een fijne, grote tent op de kop kunnen tikken. De tent is groot. Ik bedoel echt gróót. Als in, we hebben zelfs plaats voor ons autootje in de tent, haha. Maar groot voordeel; we konden erin gaan en staan zonder overmatig te zweten. Héérlijk!  We hebben Verona bezocht, diverse plaatsjes die we traditiegetrouw bij langs gaan en hebben kennisgemaakt met het plaatsje Sàlo. Een prachtig stadje met een enorme geschiedenis. Zeker de moeite waard. Na tien dagen genieten, kletsen en over de toekomst dromen, reden we weer richting ons koude kikkerlandje. Want zomer, dat is het hier in elk geval niet.

Huisje, boompje, beestje.
E. en ik waren al een tijdje aan het oriënteren op de huizenmarkt. Allebei hebben we inmiddels een vast contract op zak en dit biedt ons voldoende zekerheid om een huis te kopen. Zo proostten we in de vakantie op een prachtig nieuw begin (gezien ons vaste contract) en een week later bieden we op ons eerste huis. Twee uur later kregen we bevestiging! We zijn de trotse nieuwe eigenaren (nou ja, bijna dan) van een prachtige twee-onder-een-kap woning in het dorp waar we allebei zijn opgegroeid. Wat zijn wij blij! Inmiddels lopen we de bouwmarkten al af voor inspiratie wat betreft verf, laminaat en als het even kan willen we direct een nieuwe keuken laten plaatsen. Vandaag hebben we onze koopakte ontvangen en daar stond dan eindelijk de magische datum op; 30 november (als alles verloopt zoals gepland) ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe stulpje! Kijk dus niet gek op als hier ineens flink wat artikelen geplaatst worden met het thema ‘wonen’, dan weet je waar het vandaan komt ;-).

Foto 31-07-16 10 59 56
Sàlo, Gardameer, Italië

En dan het treurige nieuws…
Ik wil hier niet teveel op ingaan. Ik kan in ieder geval kwijt dat het al een jaar lang moeizaam verloopt wat betreft de gezondheid van mijn opa. Hij is erg ziek en heeft helaas het bericht gekregen dat hij niet meer beter zal worden. Erg verdrietig en onbegrijpelijk nieuws, iets wat je moeilijk kan verwerken ben ik achter. Ik doe mijn best en hoop dat opa nog even mee mag gaan met ons, zonder al teveel pijn. Ik vind het bloggen erg leuk en het leidt mijn gedachten ook even af, vandaar dat je de komende tijd weer wat artikeltjes voorbij zult zien komen.

En als laatste nog even iets leuks 😉
Over een week begint mijn werk weer! Dan mag ik een jaar lang voor mijn groep 3 staan. Iets waar ik heel veel zin in heb en bijna niet kan wachten. Ondertussen heb ik mijn Pinterest-borden weer aangevuld met alle leuke diy’s voor in de klas, heb ik alle leuke organisatie tips tot mij genomen en verheug ik me op al die gespannen gezichtjes op de eerste dag van school. Om er vervolgens achter te komen dat het een gezellig, leuk schooljaar wordt waar we samen op avontuur gaan!

Zo. Dat was mijn update voor nu. Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie achter de rug hebben! Vertel eens wat jouw meest indrukwekkende moment was? Ik ben reuze benieuwd 🙂

Handtekening

5 thoughts on “Let’s Get Personal | Op vakantie, huis kopen en treurig nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *