Maak Eenvoudig Je Eigen Spinnerkaarten (+ Gratis Download)

Afgelopen periode heb ik regelmatig een mailtje mogen ontvangen dat er met veel plezier gebruik werd gemaakt van de spinnerbladen. Tevens bleek er vraag te zijn naar spinnerkaarten die aanpasbaar zijn, zodat leerkrachten een eigen invulling kunnen geven aan de bladen. Het heeft even geduurd, maar vandaag is het zover. Een pakket met 18 blanco spinnerkaarten om zelf DIGITAAL (!) aan te passen! Wie wil dat nou niet? 😉

In dit artikel bied ik je een download aan, waarbij je zelf snel en eenvoudig invulling kan geven aan diverse bladen! Hopelijk heb je op deze manier komend schooljaar nog veel plezier met de spinners.

Download en dan?

Wanneer je op onderstaande afbeelding klikt, start de download van het bestand. Het is een PowerPoint-bestand, waardoor je bij het openen van het bestand wordt doorgestuurd naar.. juist, PowerPoint.

Zodra je in PP bent, wijst het zich vanzelf. Een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden en de inhoud van het pakket staat op pagina 3 van het bestand.

Afdrukken

Voor het afdrukken van je bladen kan je twee dingen doen:

  1. Je kunt ervoor kiezen om het bestand direct vanuit PowerPoint af te drukken. Het staat al ingesteld op a4-formaat. Helaas heb ik de ervaring dat printen via deze weg ervoor zorgt dat de bladen ‘uitgerekt’ uit de printer rollen. Ik zou daarom gaan voor optie 2.
  2. Sla je aangepaste bestand op onder een nieuwe naam en kies voor bestandsformaat .PDF. Hierna wordt het bestand omgezet in Pdf-formaat, waardoor het een mooiere afdruk wordt. Lamineren en klaar!

Laat je weten hoe jij de kaarten gebruiken gaat?

Laat het achter in de reacties! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *