Over

In mijn hum
In mijn hum zijn. Het fijn vinden en je fijn voelen, gelukkig zijn, genieten… De mooie dingen in het leven. Noem het allemaal maar op. In mijn hum is een plek op het web waar alle fijne dingen van het leven samenkomen. Waar voel je je nou ‘in je hum’ door? Het is tijd voor een plek waar het bruist, het is tijd voor een plek waar energie, positiviteit en inspiratie samen komen. Een plek voor jouw dagelijkse dosis fun! Dat is inmijnhum.nl voor jou!

Wood10

Over Anne
Anne is afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en werkt fulltime als juf. Ze doet dit met veel plezier en ontzettend veel passie, maar toch bleef er altijd wel wat kriebelen. Zo creatief als ze met de kinderen was, wilde ze ook voor zichzelf doen. Schrijven, lezen, koken, ervaren en ontdekken zijn vele dingen die Anne graag in haar vrije tijd deed en doet. Hierdoor is het idee voor Inmijnhum.nl geboren. Een plekje op het web waar lekker veel positiviteit, inspiratie en leuke artikelen samenkomen. Voor je dagelijkse dosis plezier en blijheid.

Naast bloggen houdt Anne erg van shoppen, lekker eten, leuke dingen doen, nieuwe uitdagingen uitproberen en vooral genieten van het leven!

Anne is 24 jaar, samenwonend met vriend en zwarte kat Steen en is dolgelukkig wanneer zij: leest, bakt, werkt, afspreekt met vrienden en haar liefde voor schrijven kan uitvoeren!

Zou je graag meer over mij willen weten? Neem dan vooral even contact met me op via info@inmijnhum.nl. Ik streef ernaar binnen 24 uur te reageren ;-).

Handtekening

2 thoughts on “Over

 1. Hé, wat leuk! Ben op zoek naar iets over” in mijn hum”, kom ik jou tegen! Wist niet dat je een blog schrijft, en ook nog over zo’n mooi onderwerp. Heel veel succes, ik ga je zeker volgen.

  Groetjes uut Ann’n

  1. Hoi Diane!
   Wat toevallig inderdaad, leuk dat je mij kon vinden! Ik ben mijn blog net aan het ‘updaten’ voor een nieuw jaar, dus leuk dat je me komt volgen.
   Fijne jaarwisseling alvast!
   Groetjes Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *