Handmade Pinterest werkplek | Inspiratie

Ik ben gek op inspirerende werkplekken en struin soms uren op Pinterest op zoek naar inspiratie voor mooie bureaus en indelingen. Dit keer besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en zelf zo’n inspirerende werkplek te creëren, zodat ik elke dag gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag kan! En zo geschiedde. Wil je weten hoe ik dat heb gedaan? Klik dan vooral even verder, want wie weet dat jij wel net zoveel inspiratie je leven in kunt halen!

tafel1

Oude hobby’s zijn goud waard

Afgelopen twee weken heb ik meivakantie gevierd. Ik besloot dat het tijd was om oude hobby’s nieuw leven in te blazen en ging op de bonnevooi op weg naar een kringloop in de buurt. Eerder heb ik wel eens oude meubels omgetoverd tot iets wat weer helemaal hip en mooi was. Niet alleen het eindresultaat is super, maar ook de weg ernaar toe geniet ik op en top. En dan is het natuurlijk ook nog de uitdaging om het zo goedkoop mogelijk te houden! Ik vond een heel lief oud secretaire  kastje en tikte hem voor €7,50 op de kop.

Tafel10

Met een klein budget een compleet nieuwe look

Ik besloot de Action eens het voordeel van de twijfel te geven en kocht hun verf voor binnen en buiten. En ik moet zeggen, de resultaten zijn verbluffend! Ondanks dat ik geen hoge pet had van de grondverf en de zijdeglans was niets minder waar. Hij dekt goed en na drie lagen was het kastje van onder tot boven wit.

Ik kocht leuke knoppen ter vervanging van de oude ladeknoppen. Deze kocht ik bij de Xenos en geven het kastje een stoere look! Ik ben ontzettend blij met hoe het kastje uiteindelijk is geworden en werk er nu ook met veel plezier achter.

Tafel9Tafel11Tafel2 tafel1 Tafel5 Tafel4

Hoe vinden jullie het geworden?! 🙂

2 thoughts on “Handmade Pinterest werkplek | Inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *