Review | Catrice Matt 6Hr Lip Artist

Ook al hebben we nu niet echt de allerwarmste temperaturen gehad afgelopen zomer, het einde is toch echt in zicht. Een nieuw seizoen breekt bijna aan en daarom besloot ik mij eens te oriënteren in de schappen van het Kruidvat naar mooi nieuws voor in mijn make-up verzameling. Al gauw stuitte ik op de IT-pieces van Catrice. En één kleurtje in het bijzonder. Deze prachtige Barberry Hopping (030) verdween daarom gauw in mijn winkelmandje om daarna vlug naar huis te rijden en het uit te proberen!

Catrice Matt Lip Artist
030 – Barberry Hopping

De verpakking van de lipstick vind ik fijn. Niet te bijzonder, maar ook zeker niet te simpel. Ik weet dat de creamy lipsticks van Catrice een glanzende plastic omhulsel hebben en dit gaf mij het gevoel echt met een zeer goedkoop merk te werken. Niet dat dit heel veel uitmaakt, maar het oog wil ook wat. Deze lipstick heeft een mooi elegante zwarte verpakking met een draaibare onderkant in de kleur van jouw lipstickkeuze. Hiermee kun je de lipstick als het ware omhoog schroeven, wanneer het einde van je lipstick nadert. Net zoals bij elke andere lipstick dus.

Ik koos voor de kleur Barberry Hopping. Een mooie dieproze, tegen het rood aanliggende, lipstick. Een die mij direct aan het najaar doet denken. Ik ruil in de herfstperiode mijn lichte en felle lipsticks graag in voor een iets donkere kleur. Deze had ik nog niet in mijn collectie.

De lipstick belooft je lippen tot ongeveer 6 uur van kleur te voorzien. Het zal een zachte ‘velvet’-achtige feeling achter te laten en een intense, matte kleur afgeven.

Wanneer ik de lipstick op mijn lippen aanbreng, merk ik direct dat hij heel wendbaar is. Geen moeilijkheden met het volgen van de vorm van mijn mond. Hij glijdt gemakkelijk over de lippen heen en laat inderdaad een zachte, intense kleurafdruk achter. Ik merk direct dat dit een vrij crèmige substantie is. Het blijft goed op de lippen zitten en gaat niet vloeien. Dit vind ik fijn.

Catrice MaTT Lip Artist2Wel merk ik dat het de zes uur stay-on niet haalt. Ik denk dat dit komt door de crèmige substantie. Hij geeft wel af en je kunt na ongeveer 2 uur het beste je lippen opnieuw bijwerken. De binnenkant van je lippen heeft dan wel de meeste kleur afgegeven.

Alles bij elkaar genomen ben ik erg blij met deze aankoop van slechts €4,99! Hij voldoet aan mijn verwachtingen en, ondanks de duur van het blijven zitten, overtreft hij mijn verwachtingen. Ik had niet gedacht dat de kleur zo mooi intens op je lippen zou verschijnen. Ik ben er erg content mee en heb hem tot nu toe (inmiddels twee weken) elke dag gedragen. Hij is dus echt favoriet!

Je hebt keus uit zes prachtige kleuren variërend van licht naar donker. Voor elk wat wils dus!

Ben jij bekend met deze lijn lipsticks van Catrice? Wat is jouw ervaring?

Handtekening

 

8 thoughts on “Review | Catrice Matt 6Hr Lip Artist

    1. Dat antwoord blijf je van mij schuldig. Ik zou het nu nog niet weten, maar je hebt mijn interesse gewekt. Dus ik denk dat ik binnenkort hier wel op terug kan komen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *