Rituals Hammam Secret geurkaars | Review

Voor wie mij een tijdje kent, weet dat ik een sucker ben voor alles wat de naam Rituals draagt. Vaak is dit een hele fijne eigenschap wat betreft het kopen van cadeautjes wanneer ik weer eens jarig ben of met Sinterklaas. Met Rituals zit je altijd goed. Toch zijn er ook fijne producten die ik graag in huis zou willen halen, maar die toch echt te duur zijn als een cadeautje. En terecht. Maar afgelopen week heb ik mezelf verwend en heb ik één van de Rituals geurkaarsen gekocht. De Hammam secret. Een beste duit, maar dan heb je ook wat!

Rituals3Ik ben dol op de Hammam-lijn. Ik heb de body oil, de body butter, diverse crèmepjes en nu dus een kaars in deze geur. De geur doet mij automatisch denken aan een sauna. Wat natuurlijk niet gek is aangezien je hier ook Hammam behandelingen kunt boeken.

De kaars heeft elementen van eucalyptus & rozemarijn, waardoor het een hele ontspannende geur afgeeft. Het zorgt er voor mij voor dat ik net even wat langer in de badkamer blijf aanklooien. En dat ik nog beter voor mijn lijf aan het zorgen ben. Een soort luxe gevoel die je vaak alleen in spa’s ervaart, ervaar ik heel simpel alleen al door deze kaars in mijn badkamer te laten branden. Een ontspannen muziekje op, een fijn masker in mijn haar, boekje erbij en ik ben klaar voor een avondje chillen.

Soms dan koop je wel eens een kaars en blijkt de sterkte van de geur flink tegen te vallen. Dat is bij deze kaars absoluut niet het geval. Sterker nog, zonder het aansteken van de kaars verspreidt het ook al een fijne aroma door de kamer.

Rituals2Ik heb gekozen om deze kaars in de badkamer te plaatsen, omdat het mij een perfecte plek lijkt om ’s avonds de gebeurtenissen van de dag van je af te laten glijden. Ik kan me voorstellen dat je deze geur ook zeer toepasselijk vindt in de slaapkamer. Zeker wanneer je het een half uurtje voor je gaat slapen aansteekt en het even laat branden, zodat de reuk zijn ontspannende werk kan doen!

Ik vind de kaars ongelooflijk duur. Maar voor de prijs van €18,50 heb je echt waar voor je geld. De kaars heeft 50 branduren en is echt anders dan andere geurkaarsen. De intensiteit van de lucht is wat het zo speciaal maakt. Ik zou wel een kaars weer kopen, maar dan denk ik pas over een half jaar weer. Het is niet een kaars die je elke week weer opnieuw koopt. Dan hebben andere stores ook prima alternatieven die een stuk goedkoper zijn.

Handtekening

Q: Zou jij een Rituals geurkaars aanschaffen voor deze prijs? Waarom wel/niet?

3 thoughts on “Rituals Hammam Secret geurkaars | Review

    1. Je hebt helemaal gelijk hoor! Hij is belachelijk duur, eens in de zoveel tijd (geloof één a twee jaar) strijk ik eens over mijn hart. Ondertussen jankt mijn portemonnee natuurlijk 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *