Spin je slim in de onderbouw! | Opdrachtkaarten Spinners | Gratis Download

Het heeft heel even geduurd, maar ik heb weer een mooi aantal opdrachtkaarten klaar voor gebruik in de klas. Dit keer een compleet pakket met opdrachtkaarten voor in de onderbouw! Niet alleen voor rekenen, maar ook voor taalactiviteiten. Rijmen, vormen en kleuren benoemen, auditieve analyse en veel meer.

Via onderstaande afbeelding kun je het onderbouwpakket voor rekenen en taal met spinners downloaden. Dit keer heb ik er ook blanco vellen aan toegevoegd, zodat je ook zelf met het ontwerpen aan de slag kunt!

Weet je niet wat je met de spinners aan moet? Dan verwijs ik je graag door naar mijn eerste artikel! Daar leg ik alles haarfijn uit, maar het staat ook kort beschreven in dit pakket.

Ik wens je veel plezier in de klas!

Download hier het ‘Spin je slim onderbouwpakket’ voor rekenen en taal!

12 thoughts on “Spin je slim in de onderbouw! | Opdrachtkaarten Spinners | Gratis Download

 1. Wauw wat een mooie tools heb je gemaakt, je kijkt echt verder!
  Ik kan dit goed gebruiken als ik kinderen coach, dank je wel.

 2. Wat een leuke bruikbare oefeningen.
  Ik heb een RT-praktijk en probeer het oefenen leuk te houden. Dat lukt wel met deze spellen!
  Kun je misschien ook een leeg format in Word op je site zetten? Dan kan ik ook eigen kaarten maken.
  Uiteraard kunnen die ook door anderen gebruikt worden.

 3. Ik werk met anderstalige nieuwkomers én met kleuters. Prachtig materiaal om met alle 2 de groepen te gebruiken! En ipv de spinners te bannen uit de klas en daardoor zeurende kinderen te hebben kan je ze inderdaad beter gebruiken. Dit is pas vooruitdenken… Dank je wel voor dit top-materiaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *