Wil jij ook meer overzicht komend schooljaar? Win de schooldagplanner!

Een maand geleden filmde ik een unboxing over de Leerkrachtorganizer en de schooldagplanner. Ik heb ontzettend veel reacties mogen ontvangen en vandaag mag ik names Leerkrachtorganizer een schooldag planner verloten! Wil jij ook elke dag een goed overzicht creëren en jezelf staande houden in alle taken, gesprekken en notities, lees dan gauw verder om te zien hoe jij een kans maakt op deze planner!

Schooldagplanner

De schooldagplanner is een rechthoekig horizontaal boekje waar je elke dag (ongeacht de datum) al je taken, gesprekken, te kopiëren papieren, mailtjes die je moet versturen, telefoongesprekken die je moet plegen en nog veel meer zaken kwijt kunt en zo het overzicht niet verliest.

Het materiaal is lekker stevig en je kunt het boekje zowel liggend als staand op je bureau plaatsen. Net wat je zelf prettig vindt. De inhoud is erg mooi vormgegeven met veel witte vlakken, een aantal felle kleuren en veel ruimte tussen de blokken.

Winnen

Wil je nou ook kans maken op deze schooldagplanner en je nieuwe schooljaar overzichtelijk beginnen, doe dan mee op de volgende manier!

  • Volg InmijnhumNL op Facebook.
  • Like dit bericht (delen mag 😉 !)
  • En laat weten onder het Facebook-bericht dat je meedoet aan de winactie!

De winnaar wordt op vrijdag 18 augustus om 17.00 uur bekend gemaakt!

Kan jij nu eenmaal niet zo goed wachten en wil je zeker weten dat je bij de start van het nieuwe schooljaar in het bezit bent van een schooldagplanner? Bestel hem dan voor €14,95 via Leerkrachtorganizer.nl!

(Geen affiliatelink – geen idee wat een affiliatelink is? Check dan even de disclaimer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *