De leerkrachtorganizer van 2017/2018 | UNBOXING

De leerkrachtorganizer is een agenda speciaal ontworpen voor leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs. Een planner waarbij er met veel facetten binnen het werk wordt rekening gehouden en daarbij ook je werk- en privéleven gescheiden houdt. Ik kende de leerkrachtorganizer al langer, maar heb het niet elke keer gebruikt. Echter was mijn nieuwsgierigheid zo groot geworden sinds ik verschillende Facebookberichten voorbij zag komen dat ik een bestelling plaatste op de website.

Vandaag laat ik je zien wat ik precies heb besteld bij leerkrachtorganizer.nl en neem ik jullie mee in een ‘doorblader’-video om een eerste indruk te krijgen.

Vergeet je niet te abonneren? En laat ook even weten wat je zelf van de leerkrachtorganizer vindt! Heb jij de planner ook besteld?

One thought on “De leerkrachtorganizer van 2017/2018 | UNBOXING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *