Elke dag een foto.. een uitdaging?

Momenten moet je vieren. Fijne momenten zeker. Maar soms is het best lastig om elke dag een lichtpuntje te kunnen vinden. Iets te vinden waar je trots op kunt zijn, blij om kunt zijn, een moment dat je kunt omarmen. Deze momenten zorgen echter wel voor meer dankbaarheid in je leven. En dankbaarheid zorgt er op zijn beurt voor dat je je minder snel zorgen maakt. Daarom heb ik een foto challenge ontworpen voor de hele maand januari.

Een mooi moment op de hei (2015)
Een mooi moment op de hei (2015)

Ik daag je uit om elke dag het onderwerp te fotograferen wat in deze uitdaging naar voren komt. Dit mag privé, dit mag op Facebook, dit mag gedeeld. Wat je maar wilt.

Het doel van deze uitdaging is om je bewuster te maken van al het moois om je heen waar je misschien niet altijd bij stilstaat. Het kleine geluk.

photochallenge januari2016

Houd de uitdaging in je hoofd en zoek naar die mooie momenten. Je kijkt gerichter om je heen, bent je bewuster van het moment en de geuren, kleuren en eigenschappen. Je bent gefocust. Een mooie stap naar een zorgeloos leven. En dat allemaal met een challenge.

Ik ga hem aan en je kunt mijn lichtpuntjes volgen via Instagram en de hashtag #2016inmijnhum. Hier plaats ik iedere dag mijn klein geluk.

Veel succes met jouw avontuur, maar bovenal véél plezier!

Handtekening

6 thoughts on “Elke dag een foto.. een uitdaging?

    1. Leuk om te lezen dat je enthousiast bent! Ik ben benieuwd of je mee gaat doen! Veel plezier in ieder geval met het speuren naar die mooie momentjes!

  1. Ik had het op Facebook al gezegd, maar hier doe ik het nogmaals. I’m in, maar op een ander tijdstip! Eerst maar eens kijken of ik een andere camera wil en kan kopen aangezien ik sowieso ook wil gaan vloggen (uniek: ik vlog in gebarentaal) en met mijn huidige camera lukt dat niet zo goed =) Maar superleuke challenge in ieder geval! Like it.

    1. Wauw! Vloggen in gebarentaal. Dat ken ik in ieder geval nog niet! Is volgens mij iets waar je echt een hele bevolkingsgroep blij mee kunt maken! Ervoor gaan zou ik zeggen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *