In Mijn Hum wil meer!

Wanneer je In Mijn Hum al een tijdje volgt op Facebook of Instagram had je het misschien al in de gaten, maar vanaf vandaag 1 mei, gaat In Mijn Hum een nieuwe weg in. Ik heb al vele artikelen geschreven op dit blog, maar steeds met tussenpozen of niet met een heel duidelijk doel voor ogen. Dat is vanaf vandaag hele andere koek.

Je kunt nog steeds bij In Mijn Hum terecht voor fijne inspiratie, motivatie en tips voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Alles gericht op het ‘in-je-hummetje’ zijn met jezelf. Compassie voor jezelf (ik wéét het, het klinkt walgelijk, maar heus zó belangrijk!) en hoe jij staat in relatie tot jezelf en met anderen en de omgeving om je heen.

Artikelen over fijne uitstapjes, lekkere gerechten waar je blij van wordt (en je lichaam je dankbaar voor is), inspiratie op het gebied van huis en tuin, af en toe wat fijne inzichten en vooral vele tips om jezelf net dat treetje hoger te gunnen.

Eigenlijk de onderwerpen die ik zelf het meest interessant vind en waar ik dus zelf veel van leer en jullie hopelijk ook!

Omdat dit artikel even kort uitlegt wat je te wachten staat, vind je hier om 12.30 uur het eerste ‘artikel’. Vanaf dan plaats ik op elke maandag, woensdag, vrijdag en, om de week, op zondag een artikel die vanaf 06.30 uur op je staat te wachten om gelezen te worden 😉 !

Ik hoop dat je met net zoveel enthousiasme de artikelen leest als dat ik ze geschreven heb. Laat daarom ook vooral een berichtje achter – dat vind ik leuk!

Veel leesplezier en een hele fijne zonnige dag!

Liefs, Anne

 

2 thoughts on “In Mijn Hum wil meer!

    1. Bedankt voor je berichtje! Wanneer je op bloglovin, rss-feed of andere sociale media aanmeldt blijf je op de hoogte ;-). Mocht je daar belangstelling in hebben! Niets moet natuurlijk, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *