InMijnHumNL Op YouTube!

Na heel lang wikken en wegen, heb ik het dan toch gedaan. De stap naar het videoplatform is ook voor InMijnHum gemaakt. Wat vond ik het spannend – én nog steeds! – om op te nemen. Vooral het online gooien van de video’s geven mij klamme handjes. Wat zal iedereen ervan vinden? Wordt het goed ontvangen? Krijg ik überhaupt een abonnee? Spannend, spannend, spannend.

mini-intro-vid

Het YouTube-kanaal heet InMijnHumNL (góh!) en staat in het teken van bewust leven, minimalisme, monotasking, flow, slow living en ga zo nog maar even door. Ik ben echt bezig mijn leven een beetje om te gooien en zo meer betekenis en voldoening toe te voegen aan de dagelijkse bezigheden. Ik deel mijn ervaringen, maar vooral ook tips en leuke andere filmpjes!

Ondanks dat ik het ontzettend spannend vind, geniet ik er ontzettend van! Verwacht dus, tussen alle artikelen, ook leuke videocontent 🙂

Enne…. abonneren hè? 😉

Liefs, Anne

3 thoughts on “InMijnHumNL Op YouTube!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *